Kuka olen?

Nurmijärveläinen jo 30 vuotta.

Olen syntynyt ja kasvanut maalaiskodissa Parkanossa ja päässyt siellä ylioppilaaksi vuonna 1982. Tämän jälkeen tieni johti Espooseen, jossa opiskelin Teknillisessä korkeakoulussa diplomi-insinööriksi ja valmistuin vuonna 1988. Työelämäni ensimmäiset vuodet kuluivat virkamiehenä silloisessa lääninhallinnossa Kouvolassa. Tämän jälkeen siirryin pääkaupunkiseudulle ja energia-alan palvelukseen. Tällä hetkellä toimin suuressa kansainvälisessä energiayrityksessä edunvalvontapäällikkönä.

Nurmijärvi on ollut kotikuntani jo 30 vuotta – suurimman osan elämästäni. Asumme Klaukkalan Lintumetsässä, joka on kasvava kuntamme taajama. Rakastan kotiseutuani ja haluan tehdä jotain sen hyväksi. Haluan olla vaikuttaja, joka päättää kotikuntamme tärkeistä asioista. Siksi olen päättänyt lähteä ehdokkaaksi kevään kuntavaaleihin.

Rakastan kotiseutuani ja haluan tehdä jotain sen hyväksi. Haluan olla päätöksentekijä, joka päättää kotikuntamme tärkeistä asioista.

Minua on kiinnostanut toiminta paikallisen asuinyhteisömme hyväksi. Olen ollut 10 vuotta paikallisen jalkapalloseuramme toiminnassa – valmentajana ja joukkueenjohtajana. Minulla on myös vuosien kokemus seurakunnan luottamustoiminnasta – Klaukkalan kirkkopiirin neuvottelukunnan jäsenenä.

Perhe ja harrastukset.

Perheeseeni kuuluu vaimo sekä kolme aikuista lasta.

Harrastuksiani ovat kuntoliikunta, puutarhanhoito, sanaristikot sekä ranskankielen opiskelu.