Blogi

18.4.2021

Puolimatkan krouvissa

Uudessa blogissani ”Puolimatkan krouvissa” fiiliksiä kuntavaalikampanjan puolivälissä. Kampanjan perusta on nyt rakennettu, mutta varsinainen vaalikeskustelu vasta käynnistymässä. Kampanjan grande finale häämöttää kesäkuussa.

14.3.2021

Nuorissa on tulevaisuus – tehdään se yhdessä

Nuorten tulevaisuuteen liittyy tällä hetkellä epävarmuutta ja huolenaiheita. Meidän aikuisten on huolehdittava siitä, että lasten ja nuorten usko ja oikeus tulevaisuuteen säilyy. Meidän on varmistettava, etteivät nuorten palvelut kunnan heikossa taloudellisessa tilanteessakaan vähene, vaan niitä kehitetään edelleen nuoria kuunnellen.

11.2.2021

Kestävä kuntatalous

Nurmijärven kuntatalous tulee saada kestävälle pohjalle. Tämä edellyttää maltillisia investointeja ja velkatason saamista haltuun. Kuntaan pitää saada lisää työpaikkoja, yritysten toimintaedellytyksiä tulee parantaa ja palveluja on pystyttävä tuottamaan fiksummin ja tehokkaammin.

30.1.2021

Turvallinen ja viihtyisä Nurmijärvi

Nurmijärven kunta on panostanut viime vuosina erityisesti turvallisuuteen kylillä, taajamissa ja omissa toiminnoissaan. Liikenneturvallisuudessa, elinympäristön viihtyisyyden parantamisessa ja mm. ulkoilureittien kehittämisessä riittää edelleen tekemistä.

23.1.2021

Ilman elinkelpoista maapalloa ei muullakaan ole väliä

Nurmijärvi on tehnyt monia fiksuja ilmastonmuutoksen hillintätoimia, mutta tekemistä riittää edelleen. Kunnan tulisi sitoutua hiilineutraalisuuteen ja vahvistaa toimia asumisessa ja liikenteessä.

15.1.2021

Miksi olen ehdolla kuntavaaleissa?

”Uutta energiaa ja asiantuntemusta valtuustoon”. Haluan tuoda asiantuntemukseni, osaamiseni ja elämänkokemukseni kotikuntani käyttöön.